Úvod » Voľný čas » Ostatné » Autochladnička Strend Pro, 2v1, 30 lit, 230V/12V, PU izolácia


        

Autochladnička Strend Pro, 2v1, 30 lit, 230V/12V, PU izolácia

 

Číslo produktu: 802372
Orientačná cena bez DPH : 69,30 EUR
Orientačná cena s DPH (20 %):
83,16 EUR

Prenosná autochladnička je určená na chladenie potravín a nápojov alebo na ich uchovanie v teplom stave. Odporúčame potraviny pred vložením do autochladničky dostatočne vychladiť, resp. ohriať, aby ste ich uchovali dlhšie chladené, resp. teplé, po celý čas prevádzky autochladničky. Má 2 funkcie : ohrievanie a chladenie. Zvolený teplotný režim je označený zeleným alebo červeným LED indikátorom. Objem chladničky je 30 litrov.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

Vyrobené: STREND PRO
MzJmODcy