Úvod » Elektro » Kompresory » Kompresor Strend Pro BOF1506, bezolejový, 1,1 kW, 6 lit.


        

Kompresor Strend Pro BOF1506, bezolejový, 1,1 kW, 6 lit.

 

Číslo produktu: 115087
Orientačná cena bez DPH : 95,25 EUR
Orientačná cena s DPH (20 %):
114,30 EUR

Elektrický vzduchový bezolejový kompresor Strend Pro BOF1506 je určený na výrobu stlačeného vzduchu všade tam, kde je stlačený vzduch potrebný (napr. na pohon pneumatického náradia, nanášanie farieb, čistenie, hustenie pneumatík a pod.). Stlačený vzduch vyrobený kompresorom sa nesmie používať vo farmaceutickom, potravinárskom alebo nemocničnom sektore ani na plnenie potápačských fliaš.
Výkon jedno-valcového motora 1,1 kW efektívne dodá vzduch všade tam, kde je potrebný. Prevádzkový tlak vzduchu je nastaviteľný pomocou regulátora. Tlaková nádobaobjem 6 l. Taktiež je vybavený manometrom.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

Vyrobené: STREND PRO
NTQ4Z