Úvod » Vykurovanie » Ohrievače » Plynové » Ohrievač Strend Pro LQ-HE01F, 4,2 kW, plynový + elektrický, izbový, skladací, s regulátorom tlaku a hadicou


        

Ohrievač Strend Pro LQ-HE01F, 4,2 kW, plynový + elektrický, izbový, skladací, s regulátorom tlaku a hadicou

 

Číslo produktu: 2212761
Orientačná cena bez DPH : 89,10 EUR
Orientačná cena s DPH (20 %):
106,92 EUR

Kombinovaný ohrievač Strend Pro umožňuje vykurovanie na plyn a elektrinu, takže je to výborná voľba pri ohrievaní na chate či chalupe. Je vybavený praktickými kolieskami, čo umožňuje jednoduché presúvanie, navyše je skladací, takže keď ho potrebujete odložiť, nezaberá veľa miesta. Vyznačuje sa nízkou spotrebou plynu a detektorom koncentrácie hladiny kyslíka. Piezoelektrické zapaľovanie. 3 infračervené horáky s vysokou tepelnou účinnsťou. K dispozícií ponúka 3 úrovne vykurovania (4200 W, 2750 W, 1500 W) pri plynovom ohreve, ktoré si môžete regulovať prostredníctvom praktického plynového regulátora. Pri elektrickom ohreve ponúka tepelný výkon 1140 W pri 3 stupňoch ohrevu. S ohrievačom Strend Pro budete v teple za každého počasia. Príslušenstvo: kolieska, regulátor tlaku 30 mbar a hadica.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

Vyrobené: STREND PRO
ZDdkNT