Úvod » Dielňa » Chémia a lepidlá » Priemyselná chémia » Čistič Wiko® BIO CLEAN, ABIO.F1000, 1000 ml, univerzalny, s rozprašovačom


        

Čistič Wiko® BIO CLEAN, ABIO.F1000, 1000 ml, univerzalny, s rozprašovačom

 

Číslo produktu: 021037
Orientačná cena bez DPH : 11,88 EUR
Orientačná cena s DPH (20 %):
14,25 EUR
- Vysoko koncentrovaný úcinný cistic na univerzálne použitie

- Šetrná formula a mimoriadne úsporné použitie

- Mimoriadne vhodné pre vysoko citlivé povrch


WIKO BIO-CLEAN je vysoko koncentrovaný, neutrálny, nehrdzavejúci univerzálny cistic, ktorý vdaka kombinácii tenzidov s aktívnou penou pôsobí mimoriadne úcinne a šetrne. Cistic obsahuje okrem iného aniónové a neiónové tenzidy, zásady, ako aj rozpúštadlá rozpustné vo vode, takže je produkt velmi dobre biologicky rozložitelný.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

Vyrobené: Wiko
MTg3ZTUz